lauantai 14. maaliskuuta 2009

VAROITUS ERKIN VAALIPROPAGANDASTA!

Kuten ehkä olet lukenut tai kuullut, minusta on äskettäin (12.3.09) tullut Perussuomalaisten nimeämä europarlamenttivaalien ehdokas. Olen siis tullut ulos poliittisesta kaapista.

Ajankohta on ollut minulle paras mahdollinen, kun runsaan neljän vuosikymmenen työura Helsingin yliopistossa on päättymässä (pakkoeläköitymiseen) ja täytyy siis etsiä uutta työpaikkaa. Ja onhan vanhas-kataislaisen hallituksen nostattaman kansallisen työinnostuksen hengen mukaista, että työuraa jatketaan niin pitkälle, että hirvittää.

Hirvittävä paikka on myös se mepiksi pyrkivän työhönottohaastattelu, jossa haastattelijoita on parisen miljoonaa. Sopiikin olla tiukka testi, sillä Suomesta valitaan niin vähän europarlamentaarikkoja, että vaatimustason ja vastuun on oltava kova.

Blogini lukijoille on nyt reilun pelin hengessä paikallaan vaalipropagandavaroitus:

Uudet blogitekstini saattavat vaalipäivään eli kesäkuun 7. päivään saakka sisältää aineistoa ja/tai näkemyksiä, jotka pyrkivät edistämään Erkki Havansin eurovaalimenestystä. Tekstit eivät kuitenkaan vaaranna terveyttäsi!

2 kommenttia:

  1. Tällaista rohkeata ja uljasta ratkaisua ei voi muuta kuin ilolla kommentoida. Päteviä ehdokkaita ei todellakaan ole liikaa. Kävi miten kävi, niin ehdokkuus jo sinänsä on hieno asia.

    Entäs ne vaaliteemat?

    Miksei Suomessa kansalaiset saa oikeudenmukaista ja puolueetonta oikeudenkäyntiä, kun vastassa on pankki?

    Entäs Suomen ihmisoikeusloukkaukset KKO:ta myöden? Tukkapöllyä on tullut EIT:stä melko paljon.

    Mitenkäs sitten on näiden maahanmuuttajien kanssa. Pitäisikö Suomen tarjota Ruotsille sotilasosastoa rauhanturvaamistehtäviin, kun mamut riehuvat kaduilla väklivaltaiseti ja täysin holtittomasti?

    Onko meillä kohta sama meininki mamujen kanssa?

    VastaaPoista
  2. Tervehdys puolueemme eurovaaliehdokkaalle. Hienoa että olet ehdolla. Toivottavasti saamme tavoitteemme saavutettua vaaleissa. Itselleni nimesi tuli yllätyksenä, mutta nyt alan tekstejäsi seurailemaan innoissani. Onnea vaaleihin!

    VastaaPoista