tiistai 17. maaliskuuta 2009

KATAISEN "FANTASTINEN" KATASTROFI

Joka Obamaan kurkoittaa, se Kataiseen kapsahtaa!

Näin kävi Jyrki Kataiselle hänen televisioidussa esityksessään omalle puolueväelleen lauantaina 14.3. Hämeenlinnassa. Näittekö ne tuosta limbosta lauantaina (14.3) esitetyt TV-välähdykset?! Tai vilkaiskaapa Hesaria tänään (17.3, sivu A5), kun Hesari vielä jälkikäteen naurattaa meitä parhailla kuvavälähdyksillä ja tekstisitaateilla tästä Kataisen kataIstrofista.

Mainitut TV-katkelmat saivat katsojan olon samalla kertaa kiusaantuneeksi ja huvittuneeksi. Kataisen yritys jäljitellä jenkkiläistä poliittisten kokousten hurmoshenkitouhua oli niin päälleliimatun keinotekoista, että hirvitti/huvitti. Sellainen ei kerta kaikkiaan istu suomalaisen yleisön sielunmaisemaan. Kun ei Kataisella edes ole Obaman näyttelijänlahjojakaan ... Uskon, että jopa siellä Hämeenlinnassa paikalla olleet kokoomusaktiivitkin kiemurtelivat tuoleillaan kiusaantuneen noloina.

Kataisen puheen asiasisältöpuolella särähti korvaan yliopistolakihehkutus. Se osoitti, että joko Kataisella on yhtä olematon yliopistojen todellisten olojen, mielialojen ja tarpeiden tuntemus kuin Henna Virkkusella, tai sitten että Kataisen kokoomus on tässäkin asiassa lähtenyt elinekeinoelämän EK:n juoksupojaksi. Limbo tämäkin!

Annan Kataiselle ilmaisen kultaisen neuvon, vaikka en olekaan kokoomuksen kannattaja (vaan toisen puolueen, perussuomalaisten nimeämä eurovaaliehdokas): Jyrki, vaihda pikimmiten imagokonsulttiasi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti